TrøndelagKraft

TrøndelagKraft er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1998, og eies av Elmera Group, som eier blant annet Fjordkraft.

Hovedkontoret til TrøndelagKraft ligger i Stålgården i Trondheim, hvor det jobber omtrent 90 ansatte.

TrøndelagKraft i privatmarkedet

TrøndelagKraft er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. TrøndelagKraft tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos TrøndelagKraft får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr TrøndelagKraft spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne TrøndelagKraft med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

TrøndelagKraft er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign TrøndelagKraft med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

TrøndelagKraft

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 880 396 072
  • Adresse: Sluppenvegen 17, 7037 Trondheim
  • Telefon: 73506161
  • E-post:
  • Nettside: https://www.trondelagkraft.no/strom/

TrøndelagKraft for bedrifter

TrøndelagKraft er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos TrøndelagKraft får også tilgang til strøm-appen deres.

TrøndelagKraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne TrøndelagKraft med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

TrøndelagKraft for borettslag og sameier

TrøndelagKraft leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til TrøndelagKraft.

TrøndelagKraft tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.