Ustekveikja Energi

Ustekveikja Energi er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 1992, og eies av Hol Kommune.

Hovedkontoret til Ustekveikja Energi ligger i Geilo, hvor det jobber omtrent 45 ansatte.

Ustekveikja Energi i privatmarkedet

Ustekveikja Energi er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Ustekveikja Energi tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Ustekveikja Energi får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser time for time.

For privatpersoner tilbyr Ustekveikja Energi spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Ustekveikja Energi med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Ustekveikja Energi er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Ustekveikja Energi med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Ustekveikja Energi

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 965 809 090
  • Adresse: Geilovegen 68, 3580 Geilo
  • Telefon: 32087000
  • E-post: post@ustekveikja.no
  • Nettside: https://ustekveikja.no/

Ustekveikja Energi for bedrifter

Ustekveikja Energi er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder får også tilgang til strøm-appen til Ustekveikja Energi.

Ustekveikja Energi tilbyr spotprisavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Ustekveikja Energi med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Ustekveikja Energi for borettslag og sameier

Ustekveikja Energi leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Ustekveikja Energi.

Ustekveikja Energi tilbyr spotprisavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.