Varanger KraftMarked

Varanger KraftMarked er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2002, og eies av 7 kommuner i Finnmark.

Hovedkontoret til Varanger KraftMarked ligger i Vadsø, hvor det jobber omtrent 6 ansatte.

Varanger KraftMarked i privatmarkedet

Varanger KraftMarked er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Varanger KraftMarked tilbyr gjennomfakturering, som betyr at kundene deres får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Varanger KraftMarked får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Varanger KraftMarked spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Varanger KraftMarked med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Varanger KraftMarked er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Varanger KraftMarked med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Varanger KraftMarked

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 985 519 366
  • Adresse: Nyborgveien 70 A, 9800 Vadsø
  • Telefon: 78962620
  • E-post: kundeservice@varanger-kraftmarked.no
  • Nettside: https://www.varanger-kraftmarked.no/

Varanger KraftMarked for bedrifter

Varanger KraftMarked er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Varanger KraftMarked får også tilgang til en egen strøm-app, hvor man kan følge med på strømforbruk og strømpriser i sanntid.

Varanger KraftMarked tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Varanger KraftMarked med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Varanger KraftMarked for borettslag og sameier

Varanger KraftMarked leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Varanger KraftMarked, hvor man kan følge med på strømforbruk og strømpriser i sanntid.

Varanger KraftMarked tilbyr spotprisavtaler, fastprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.