Wattn

Wattn er en av mange strømleverandører man kan velge mellom i Norge. Selskapet ble etablert i 2020, og eies av Tafjord Kraft, Tussa Kraft, Sogn og Fjordane Energi og Sognekraft.

Hovedkontoret til Wattn ligger i Ålesund, hvor det jobber omtrent 53 ansatte.

Wattn i privatmarkedet

Wattn er en strømleverandør som leverer strøm til privatkunder i hele Norge. Wattn tilbyr gjennomfakturering med de største nettselskapene, som betyr at kundene det gjelder får både strøm og nettleie på samme regning. Er du kunde hos Wattn får du tilgang til strøm-appen deres, hvor du kan følge med på strømforbruk og strømpriser i sanntid.

For privatpersoner tilbyr Wattn spotprisavtaler, fastprisavtaler og variable strømavtaler.

For å sikre deg billig strøm burde du sammenligne Wattn med andre strømleverandører. På den måten kan du finne den beste strømavtalen for deg!

Wattn er en strømleverandør som tilbyr strømavtaler i Norge. Sammenlign Wattn med andre strømleverandører og finn den beste strømavtalen for deg!

Wattn

  • Strømavtaler: Spotpris, Fastpris, Forvaltning, Variabel strømpris
  • Tilbyr strøm til bedrift: Ja
  • Har strøm-app: Ja
  • Orgnr: 925 638 153
  • Adresse: Retirovegen 4, 6019 Ålesund
  • Telefon: 70102010
  • E-post: hei@wattn.no
  • Nettside: https://wattn.no/privat

Wattn for bedrifter

Wattn er en strømleverandør som leverer strøm til bedrift. Bedriftskunder hos Wattn får også tilgang til strøm-appen deres.

Wattn tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til bedrift.

For å finne den beste strømavtalen til bedrift kan du sammenligne Wattn med andre strømleverandører. Å sammenligne strøm til bedrift er enkelt på vår bedriftsside.

Wattn for borettslag og sameier

Wattn leverer også strøm til borettslag og sameier. Alle med organisasjonsnummer har muligheten til å få en bedriftsavtale på strøm. Borettslag og sameier får også tilgang til strøm-appen til Wattn.

Wattn tilbyr spotprisavtaler og forvaltningsavtaler til borettslag og sameier.

Strøm til fellesarealer kan være en stor kostnad for mange borettslag og sameier. Derfor er det viktig å ta en årlig sjekk av strømavtalen. Finn den beste strømavtalen til borettslag og sameier ved å sammenligne strømavtaler og strømleverandører på siden vår.